תבשיל במיה
חומרים:
חבילה במיה קפואה של 800 ג' או במיה טרייה.
½ חבילה עלי מנגולד או תרד חתוכים
1 חציל חתוך לקוביות
¼ חבילה עגבניות שרי או 4 עגבניות רגילות קלופות
1 בצל גדול
2 כפות שמן זית
כורכום, פפריקה אדומה, פלפל שחור ומלח
אופן הכנה:
להזהיב את הבצל בשמן. מוסיפים את המנגולד / תרד ומבשלים במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב. להוסיף את העגבניות ולבשל תוך כדי ערבוב עד שמתאדים חצי מהנוזלים. מוסיפים את החציל והבמיה ומערבבים. מבשלים במשך כשעה עד שהכול מתרכך (אם יש צורך מוסיפים מעט מים).